6 yıl önce evlenmişlerdi! Umut Oğuz ve Sevilay Tilda Oğuz üzücü haberi duyurdu

1999 yılında tiyatro oyunculuğuna başlayan, 2008’de ‘Adanalı’ dizisinde hayat verdiği ‘Fiko’ karakteriyle tanınan Umut Oğuz, 2018 yılında Sevilay Tilda ile nikah masasına oturmuştu.

Çift, 2019’da da oğulları Dora’yı kucaklarına almıştı.

“KİMSEDEN PARA DİLENMEDİM”

Umut Oğuz, geçtiğimiz senelerde katıldığı bir etkinlikte uzun süre işsiz kaldığını açıklayarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Hayatımda hep cömert oldum, hiç cimri olmadım. Ufak tefek yatırımlar yaptım, o dönemde beni onlar ayakta tuttu. Hiç kimseden para dilenmedim. Allah’a şükür kimseye muhtaç kalmadım. Bir şekilde ayakta kalıyorum ve mutluyum. Televizyon dizileri bana uymuyor. Eskiden çok iyi izleniyordu diziler.

BOŞANIYORLAR

2019 yılında ilk kez baba olan Umut Oğuz, sosyal medya hesabından sık sık aile pozlarını yayınlıyordu. Ünlü çiftten üzücü bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sevilay Tilda Oğuz, boşanacaklarını duyurdu.

“EVET, BOŞANIYORUZ”

Sevilay Tilda Oğuz, şu ifadelere yer verdi: “Soranlar için; evet, boşanıyoruz. Süreç başladı. Davamız görülüyor. Dora’mız var, suyun bulanmasını istemedim. Bu süreçte katılamadığımız davetleriniz ve ötelediğim randevularınız için affola. Hepimiz için güzellikler diliyorum. Her birinizi de sevgiyle kucaklıyorum.”

PAYLAŞIM YAPMADI

Eşinin boşanma açıklamasının ardından spora gittiğine dair story atan Umut Oğuz ise, ayrılma konusunda herhangi bir paylaşım yapmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx