Darkest Dungeon 2, Xbox One ve Xbox Series X|S için Onaylandı

Geliştirici Red Hook Studios, roguelike RPG devamı Darkest Dungeon 2 oyununun Xbox One ve Xbox Series S|X konsolları için 15 Temmuz tarihinde yayınlanacağını doğruladı.

Red Hook Studios daha önce oyunun aynı tarihte PlayStation 4 ve 5 konsollarında çıkacağını açıklamıştı. Daha sonra da aynı tarihte Nintendo Switch konsolunda da yayınlanacağını duyurmuştu. Xbox platformuna yönelik açıklama ise oyunun tüm büyük konsollar için aynı gün yayınlanacağı anlamına geliyor.

Darkest Dungeon 2’nin açıklaması şu şekilde:

  • Denenmiş ve Gerçek Sıra Tabanlı Savaş, Geliştirilmiş – Darkest Dungeon’ın çığır açan, türü belirleyen dövüşü geri dönüyor, ancak istatistiklerden kurallara kadar her şey iyileştirildi ve geliştirildi. Tamamen yeni Jeton Sistemi, oyun derinliğini artırırken kararlarınızı etkili hale getirmenize yardımcı olur.
  • Unutulmaz Kahramanlar – Her kahramanın trajik köken hikayelerini ortaya çıkarın ve deneyimleyin. Yeni beceriler, yollar, öğeler ve daha fazlasıyla potansiyellerinin tamamını ortaya çıkarın.
  • Umut Altarı – Her keşif gezisi için yeni stratejiler açan devasa bir yükseltme ve nimet sistemiyle etkileşime geçin. Dağ’a saldırılarınızı planlarken sizin için neyin önemli olduğunu seçin.
  • Yakınlık Sistemi – Seyahatler ilerledikçe kahramanlar birbirleriyle bağ kurar veya birbirlerinin sinirlerini bozar, bu da son derece ihtiyaç duyulan savaş sinerjilerine veya yolculuğun sona ermesine neden olan işlev bozukluklarına yol açar. Takımı acı sona kadar bir arada tutmak için streslerini ve etkileşimlerini yönetin.

Oyunun Xbox sürümü için artık ön sipariş verebilir ve lansmandan önce Xbox mağazasında yüzde 15 indirimden yararlanabilirsiniz. Bu aynı zamanda temel oyunu ve The Binding Blade DLC paketini içeren Oblivion Edition’ın satın alınmasını da içeriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx