Fiyat performans odaklı akıllı telefon arayanlara güzel haber

Poco, yakında küresel pazarda F serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. F6 modeli ise Singapur’un IMDA sertifikasyonunda ortaya çıktı. Daha önceki bir NBTC veri tabanı listelemesi, cihazın adının Poco F6 olduğunu doğrulamıştı.

Poco F6‘nın model numarası 24069PC21G olarak IMDA sertifikasyonunda görüldü. Bu model numarasının Poco F6‘ya ait olduğunu daha önceden bir NBTC listelemesinin onayladığı biliniyor. Spesifikasyonları açığa çıkmamış olsa da, Poco F6’nın Redmi Turbo 3’ün yeniden markalanmış bir versiyonu olacağı söyleniyor. Bu bilgiyle, F6’nın 6.67 inç AMOLED ekranla gelmesi, 1.5K çözünürlük ve 120Hz tazeleme hızı sunması bekleniyor.

Fiyat performans odaklı akıllı telefon arayanlara güzel haber

Cihazın iç donanımında ise Snapdragon 8s Gen 3 çipseti bulunabilir. Bu çipset, 12 GB LPDDR5x RAM ve 512 GB’a kadar UFS 4.0 depolama ile desteklenecek. Kamera özellikleri arasında, OIS özelliğine sahip 50 megapiksellik ana sensör (Sony IMX882) ve 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör (IMX355) yer alıyor. Ayrıca, 5,000mAh kapasiteli batarya ve 90W hızlı şarj desteği bulunacağı öngörülüyor.

Bu teknik özellikler ve donanım gücüyle Poco F6, akıllı telefon pazarında iddialı bir yer edinmeye hazırlanıyor. Bu cihazın, özellikle teknoloji tutkunları tarafından yoğun ilgi göreceği ve güçlü özellikleriyle ön plana çıkacağı bekleniyor. Bu beklenti, Poco’nun global pazardaki pozisyonunu daha da güçlendirebilir. Poco’nun bu stratejik hamlesi, markanın yenilikçi yaklaşımını ve pazarda lider olma hedefini yansıtıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx